(+45) 98 18 55 66   |   gades@gades.dk
 

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 98 18 55 66 eller send os en email på gades@gades.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Prismatch

Vores ønske er, at du følger dig tryg

Vi anstrenger os hos Møblér hver dag for at sikre os, at du får den bedste pris på dine drømmemøbler. Vi vil gerne være din foretrukne møbelkæde, og derfor forsøger vi også at give dig den bedste pris på markedet. Oplever du, at du er i gang med at købe en vare hos os og pludselig ser en tilsvarende vare billigere et andet sted, så lad os vide det. Vi vil i så fald matche prisen*, så du ikke føler dig snydt hos os. Er du eksempelvis ved at købe din drømmesofa hos os, men opdager du, at den kan fås billigere hos en af vores konkurrenter, sænker vi vores pris og matcher deres. Det gør vi, fordi vi sætter pris på dig som kunde og ønsker, at du skal have den bedste behandling, når du handler ved os. Er du i tvivl eller har spørgsmål til vores prismatch, kan du høre mere om betingelserne i din lokale Møblér.

*Møblér Prismatch vil være under forudsætning af, at konkurrentprisen kan dokumenteres, og at den er gældende på bestillingstidspunktet. Derudover skal der ikke være tale om specialfremstillede varer, udstillingsmodeller, restpartier og kø- eller åbningstilbud. Prismatch gælder kun for privat køb.

Vi ønsker at give dig grundig vejledning når du vælger dine drømme møbler. Derfor har vi udviklet en række koncepter og gode råd der guider dig og giver dig tryghed i dit valg af møbel.

Send en besked
Ring os op