(+45) 98 18 55 66   |   gades@gades.dk
 

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 98 18 55 66 eller send os en email på gades@gades.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Vores værdier

Kvalitetsmøbler til fornuftspriser

Hos Gades fører vi et bredt udvalg af møbler i alle prisklasser. Med vores 5000 m2 kan vi sikre et sortiment – der lidt populært giver mulighed for at give dig møbler fra vugge til grav.

I samarbejde med vores kæde Møblér sikrer vi os møbler i en kvalitet vi kan stå inde for, samt altid til den laveste pris – hvorfor vi matcher enhver pris (se mere under prismatch)

Personlig service og høj faglighed

Når du bliver betjent hos os, møder du et personale som er faguddannet, og som vil give dig den bedste rådgivning, så i kan finde frem til det møbel som passer bedst til dig. Vores personale har en bred viden om hele sortimentet – mens enkelte har specialiseret sig for vi kan give den bedste vejledning hvor der måtte være behov herfor.

Det er vigtigt for os i Gades at følge en handel helt til dørs – vi har egne chauffører, som leverer varer ud til kunderne. Hvis uheldet skulle være ude og varen skal f.eks. skal repareres, klarer vi det så vidt som muligt i butikken, så varen ikke skal sendes frem og tilbage melllem kunden, os og fabrikken. Dette minimerer ventetiden for dig. Ligesom eventuelle reklamationer så vidt behandles at den sælger du har handlet med. Vi gør os med andre ord umage for at have tilfredse kunder, og mange af vores kunder kommer heldigvis og handler hos flere gange.

Send en besked
Ring os op