(+45) 98 18 55 66   |   gades@gades.dk
 

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 98 18 55 66 eller send os en email på gades@gades.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Sofaer

En sovesofa er til dig…

Der ønsker et møbel med flere funktioner. Din sovesofa skal kunne bruges til hyggelige stunder med familie og venner, men den skal ligeledes være blød, så du får en behagelig nattesøvn. Kombinationen af en sofa om dagen og sengeplads om aftenen er perfekt for dig, der ønsker at udnytte pladsen i dit hjem. Det er derfor en praktisk løsning til overnattende gæster, som hurtigt kan forvandle den elegante sofa til en god seng. I denne sammenhæng er “hurtigt” et nøgleord. Vi anser det nemlig for helt essentielt, at din sovesofa hurtigt og enkelt kan slås ud, så du på ingen tid får en seng og kan nyde en fuld nats søvn. Ligeledes skal du på kort tid kunne klappe sengen sammen til en sofa den næste dag.

En sovesofa behøver dog ikke være til overnattende gæster. Den kan fungere som erstatning til en traditionel seng på værelser, hvor man ønsker at udnytte pladsen i dagligdagen. Det er eksempelvis et godt valg til teenage-, børneværelset eller i studieboliger, hvor der kan være sparet på pladsen. Optimering af pladsen er ofte en årsag til at købe en sovesofa, og det er derfor et område, vi har stor fokus på. Flere af sofaerne har eksempelvis indbygget opbevaringsrum til dyner, topmadras eller andet. Derudover er det forskelligt, hvor meget sovesofaerne udvider sig, når de bliver slået ud. Nogle sofaer har ikke så stor forskel mellem målene opslået eller liggende, mens andre kan udvide sig med godt over 100 cm.

Funktionalitet v. Fremtoning

Hos Gades Møbelcenter er du sikker på at finde en sovesofa efter dine ønsker, og vi forsøger altid at have lidt for enhver smag. Det er meget forskelligt, hvilke krav den enkelte har til en sovesofa. Nogle kunder lægger stor vægt på det visuelle og fremtoningen af sofaen; om den ser godt ud og kan passe ind til stilen i hjemmet. Andre kunder har mere fokus på de praktiske og funktionelle elementer ved en sovesofa. Dette er eksempelvis et spørgsmål om, hvorvidt sofaen skal rumme et opbevaringsrum.

Gades Møbelcenter ønsker at kombinere det praktiske med det elegante i vores sovesofaer. Selvom den er funktionel, kan den også være elegant. Din sovesofa skal derfor rumme de praktiske funktioner, du har brug for, mens den ser visuelt flot ud og ligner et møbel, du har lyst til at sidde i. Det er den balance mellem praktisk funktionalitet og fremtoning, der er vigtigt for os. Derudover er det helt essentielt, at sovesofaerne er lavet i materialer af høj kvalitet. Vores madrasser har eksempelvis pocket fjedre, som er med til at sikre god komfort, når sofaen er slået ud som seng. Stoffet brugt til hver enkel sovesofa er også i høj kvalitet, hvilket skal være med til at garantere, at du får glæde af sovesofaen i mange år fremefter.

Har du ønsker eller spørgsmål angående vores sovesofaer?

Hos Gades Møbelcenter står vi klar til at hjælpe med at finde den sovesofa, som passer til dine krav og ønsker. Det er vigtigt for os, at du finder præcist den model, som du har kigget efter. Derfor kan vi bestille dit drømmemøbel hjem ud fra de mærker, vi har. Du skal blot udfylde formularen til højre og nedskrive den ønskede model, så vender vi hurtigst muligt tilbage med et svar.

Hvis du er i tvivl omkring, hvilke muligheder du har i forhold til dit specifikke hjem, så er du også velkommen til at skrive en besked. Du kan ligeledes kontakte os på telefon 98 18 55 66 eller sende en mail på gades@gades.dk. Vi vil med glæde hjælpe med at udforske dine muligheder, og vi giver gerne gode råd. Foretrækker du en dialog ansigt til ansigt, så kan du altid finde os hos Nibevej 29. Vi står klar til at tage en snak med dig.

Du kan finde vores store udvalg lige her

Gades møbelcenter har et bredt sortiment, som blandt andet omfatter 2 og 3 personers sovesofaer. Hele udvalget vi fører i kæden, kan findes i vores fysiske butik eller på Møblérs hjemmeside – klik her.

Vi har et stort udvalg, der kommer i forskellige prisklasser. Vores mål er at afdække dit møbel behov i hjemmet, så hvis du har nogle helt specifikke krav til dit nye møbel, så kan du altid sende os en besked. Vi ser frem til at se dig i butikken og er sikker på, at du nok skal finde det, du har brug for. Vi ses.